Prijs

Prijs bij Boekhouder Alkmaar. Wij werken voor de gehele boekhouding met een vaste jaarprijs van 960 euro exclusief BTW. Voor andere werkzaamheden is een uurprijs mogelijk. Minimaal aantal gefactureerde uren is vier. Voor de jaarprijs van 960 euro exclusief BTW verzorgen wij uw volledige boekhouding.

 • de verkoopfacturen boeken,
  de inkoopfacturen boeken
  de bank bijhouden
  de giro verwerken
  de kas opzetten en verwerken
  het samenstellen van de balans
  het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting (IB)

Prijs

Bespaar kosten
Uw voordeel: Boekhouder Alkmaar biedt kwaliteit tegen een vaste en voordelige prijs.  De reden: Boekhouder Alkmaar heeft geen dure secretaresse, telefoniste en ook geen duur kantoorpand. U betaalt alleen voor de werkelijk gemaakte uren en niet voor de dure lease auto van de boekhouder.

Aangiften IB, OB en VpB
Boekhouder Alkmaar neemt ook de aangiften voor de belasting voor zijn rekening. Ook het beantwoorden van vragen door de Belastingdienst met betrekking tot uw aangifte willen wij voor u verzorgen. Verder verzorgen wij bezwaarschriften.

BTW aangifte (BTW)
Afhankelijk van de grootte van uw ZZP- of MKB-onderneming dient u  per maand, per kwartaal of jaar aangifte te doen. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

Inkomstenbelasting (IB)
Uw jaarlijkse aangifte. Hier valt geld voor u te verdienen als u in aanmerking komt bepaalde aftrekposten: Aftrekmogelijkheden zijn:

 • investeringsaftrek
 • meewerkaftrek,
 • zelfstandigenaftrek
 • en als particulier met persoonsgebonden aftrek, lijfrente en inkomsten uit eigen woning.

*Let op: Het jaarpakket van Boekhouder Alkmaar us gebasseerd op één verkoopfactuur per week, een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Prijs van Boekhouder Alkmaar?