Wij zijn actief in de regio Amsterdam, Alkmaar, IJmuiden, Heemskerk en, Alkmaar.De Boekhouder Alkmaar heeft zich onder andere gespecialiseerd in boekhoudingen van timmermannen, metselaars, voegers, stukadoors en tegelzetters. Kortom alle ZZP’ers die in de bouw werkzaam zijn.
Hardwerkende zelfstandigen die zich focussen op waar ze goed in zijn en hun boekhouding al jaren uitbesteden aan de Boekhouder Alkmaar. Die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een vaste jaarprijs.

We zijn actief in de regio Amsterdam, Alkmaar, Heemskerk, Alkmaar.

Dus geen onverwacht torenhoge rekeningen!

Opteer voor het ZZP-basispakket – vanaf 70,- Euro per maand exclusief BTW (840 euro per jaar)* voor de standaard werkzaamheden:
– het voeren van uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
– de aangiften omzetbelasting per kwartaal of per maand
– het opstellen van de jaarrekening
– het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting.

Vooraf wordt door ons een inschatting gemaakt van de werkzaamheden. Het ZZP-basispakket is gebaseerd op een verkoopfactuur per week, een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Door deze aanlevering kunnen wij accuraat en snel werken, vandaar deze voordelige prijs.

LET OP: Extra werkzaamheden zoals bijvoorbeeld sorteren van facturen (aanleveren in een schoenendoos), het opstellen van een tussentijdse rapportage voor de bank, het aanvragen van een financiering of de aankoop van een eigen woning, opstellen van bijvoorbeeld een businessplan, investeringsbegroting, financieringsbegroting en exploitatiebegroting worden tegen 40 euro excl 19 % BTW in rekening gebracht.
Surf naar www.boekhouder-alkmaar.nl of bel 06-13936399.

P.S. Wij reserveren extra tijd om startende ondernemers te begeleiden.

kijk op www.boekhouder-alkmaar.nl